NLDoet, ’t Dorpshuys doet mee!

’t Dorpshuys doet mee met NLDoet. Op vrijdag 11 maart zoeken wij mensen die ons willen helpen met het bouwen van ons kippenhok ’t Kuckelhuys.

Bij gezinshuis ’t Dorpshuys willen wij graag een kippenhok hebben. 1 maart betrekken wij ons nieuwe huis aan de Bloemstraat 1 Epe en voor onze kippen is er daar nog geen nieuw huis. Daarom willen wij graag ’t Kuckelhuys bouwen in onze nieuwe tuin.

Wij hebben zes kippen die graag meeverhuizen. Ze laten zich graag verzorgen door onze kinderen, die zo verantwoordelijkheid leren kennen en worden geholpen met eventuele hechtingsproblemen. Als dank geven onze kippen ons gezin weer lekkere eitjes.

Hiervoor zoeken we hulp. Ben jij handig en heb jij zin om een paar uur te helpen met het bouwen van een leuk kippenhok? Meld je dan aan via NLDoet! Wij zorgen voor aanvullende hulp en een lekkere lunch en leuke afsluiting.

De kippen, onze kinderen en wij zullen je dankbaar zijn.

Over NLDoet:

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Geef een reactie