Flessen actie!

Vanaf 24 februari t/m 23 maart kun je bij de Albert Heijn in Epe de bon van je ingeleverde lege flessen aan Gezinshuis ’t Dorpshuys doneren.

Allereerst zijn wij natuurlijk super blij dat de lokale Albert Heijn ons met deze flessen actie wil helpen met de opstart van ons gezinshuis. Ons doel is een gezinshuis te zijn middenin de samenleving. Het is dus ook geweldig hoe wij op deze manier onder de aandacht gebracht worden.

Aitrack springmat

Hoewel wij als startend gezinshuis nog vele wensen hebben om in vervulling te laten gaan willen wij de opbrengst van deze actie graag gebruiken om een Airtrack springmat aan te schaffen.

Onze kinderen zitten vol energie en spelen graag buiten. Met deze springmat kunnen we vele uren buitenplezier garanderen.

Doneren

Mogen wij ook op jouw steun rekenen? Doneer dan tussen 24 februari en 23 maart je lege flessenbon bij de Albert Heijn in Epe aan Gezinshuis ’t Dorpshuys.

Wil je op een andere manier iets voor ons doen? Neem dan contact met ons op.

Acties

Wil je een leuke actie opzetten om zoveel mogelijk lege flessen in te zamelen voor ons gezinshuis? Laat het ons weten dan helpen wij je met promoten en zijn wij en de kinderen je eeuwig dankbaar!

Je mag sowieso al je lege flessen bij ons aan de Bloemstraat 1 in Epe inleveren vanaf 2 maart, want vanaf die dag hebben wij de sleutel van ons nieuwe huis en zijn we aan het klussen. Voor eind maart verwachten wij namelijk al de eerste kinderen in ons huis.

Geef een reactie