Wij zijn Sanne en Jan Willem

Eerlijk, rechtvaardig, duidelijk, soms streng, soms ook niet, relativerend, niet snel verrast en boven alles altijd volledig toegewijd.

Dat omschrijft ons het beste. Vanuit onze eigen rol zullen wij er altijd staan voor onze eigen kinderen en onze gezinshuis kinderen. Sanne vanuit de verzorgende en begeleidende rol, Jan Willem vanuit een organiserende en coachende rol en als het moet samen in de “vechtende” rol.

Sinds 2010 zijn wij al pleegouders en hebben veel met onze pleegkinderen en eigen kinderen meegemaakt. Geluk, verdriet, verlies en winst. Vallen en opstaan hoort erbij, dat hebben we zelf meegemaakt en daar hebben wij van geleerd, dus onze kinderen zullen we ook helpen met het leren omgaan met tegenslagen en vieren van successen.

Als mensen zelf dragen we de nodige levenservaring mee waar wij dagelijks op teren in de opvoeding die wij onze kinderen en gezinshuis kinderen meegeven.

We zijn in staat om potentie te zien, potentie in een kind, niet naar ons evenbeeld of ons streven, maar vanuit het belang van het kind.

Vrijheid om je eigen weg te gaan is bij ons van belang, wij zijn er om je op weg te helpen, je op te vangen of tijdens je weg verder te helpen, maar uiteindelijk zul je zelf je weg moeten gaan.

Sanne zal 24/7 aanwezig zijn bij en voor de kinderen en het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Jan Willem werkt naast het gezinshuis ook nog buiten de deur.


Volg Sanne op linkedin: